Дата: Воскресенье, 31.07.2011, 15:28 | Сообщение # 143
Генерал-полковник
Статус: Offline
Хороший подарунок! От тільки фото як у тумані.
Добавлено (31.07.2011, 15:28) --------------------------------------------- Ед,ти не міг би замінити фото?Дуже хочиться побачити те що ти зробив за пару тижнів.
Дата: Воскресенье, 31.07.2011, 16:24 | Сообщение # 144
Генерал-полковник
От тільки фото як у тумані.
Та то бузковий туман над нами пропливав. Фотографії зроблені телефоном, перед першим актом Марлезонського балету. Так сказать, на пам'ять. На жаль нічого кращого нема. Але повірте мені на слово , що там все як треба, доробки, покраска, тоніровка і все інше. Дехто думав, що я ним в піску бавився
Стояла на поличці моя сама перша модель, з якої розпочалось моє захоплення моделюванням в дорослому віці. Нефарбована.. От і вирішив на ній опановувати аерограф, а потім подарую одному танкісту.. Переробляти не маю бажання, тільки по дрібницям - фара, трос. Планую сильно не загаджувати, - сколи, тонування, потертості, пилюка. Зі святом всіх!
Добавлено (24.08.2011, 21:44) --------------------------------------------- Фарбував без масок
Загаджувати - це від слова "gadget" (безделушка,ерунда,новое устройство, новое приспособление, попсушка) ? Вважаю що у даному випадку загаджити не завадить. То инь, то ян - это и называется Дао.
Дата: Понедельник, 29.08.2011, 04:16 | Сообщение # 153
Генерал-полковник
Упершись знову в глухий кут з "Бленімом", вирішив доробити щось, з начатого колись Бо руки чешуться до макетів, але розуму не хватає взяти та склеїти, треба ж "повипендрюватися" Не повезло в цей раз вантажівці ЗиС-5. Була трохи склеєна - розломав, потім трохи склав по другому, потім підставка, а потім малярні роботи (на два місяця ) - короче, "діагноз" і нікуди від нього не втечеш. Зроблено з набору від вітчизняного виробника "FORT".
Дата: Понедельник, 29.08.2011, 21:31 | Сообщение # 156
Генерал-полковник
Ед,чудово,реалистично!Але, на мій погляд, праві задні колеса мають інший кут порівняно з лівими.З настроєм зроблено навідь відчути можна такий собі холодок раньої відлиги.
Дата: Понедельник, 29.08.2011, 23:37 | Сообщение # 160
майор медицинской службы
Оригінально допрацьований пластиковий тент. Питання - як робили кільця в тенті? - дирка і поверх наклеєне кільце? Тонування кабіни маслом? Скажи нет перепилам! Строй красивые модели!