Дата: Понедельник, 16.01.2012, 00:04 | Сообщение # 181
Генерал-полковник
Статус: Offline
Так, в Марокко багато цікавих місць, але на півдні поченається Західна Сахара.Ось тут закінчується все і красота та й життя у нашому(європейському розуміню).Два фото ви бачили,де дівчина стоїть на бархані та сліди на піску.Ось такий краєвид від Мароко до Маврітанії.Думаю що я вам покажу Сахару.
Сообщение отредактировал Petrov - Понедельник, 16.01.2012, 00:14
Дата: Четверг, 19.01.2012, 18:33 | Сообщение # 185
Генерал-полковник
Льош,не тільки побачити а й подихати свіженьким пісочком.Зараз як раз такий сизон-пильові бурі вже дістають.Таке враження що навідь у шлунку повно піску. От далі піде тепло от тоді ласкаво просимо!
Дата: Пятница, 20.01.2012, 21:32 | Сообщение # 186
Quote (Petrov)
Так, в Марокко багато цікавих місць, але на півдні поченається Західна Сахара.Ось тут закінчується все і красота та й життя у нашому(європейському розуміню).Два фото ви бачили,де дівчина стоїть на бархані та сліди на піску.Ось такий краєвид від Мароко до Маврітанії.Думаю що я вам покажу Сахару.
Просто шалені краєвиди. Пане Олеже, ви щаслива людина, не кожен день, та й не кожному випадає можливість таке побачити.
Дата: Пятница, 20.01.2012, 21:53 | Сообщение # 187
Генерал-полковник
Так,Миколо,в цьому мені щастить. Дещо побачив от тому і є бажання поділитися з вами видами країн де буваю. На мою думку це теж цікаво. Хочу що б ви мали уяву про світ і яким я його бачу. Я радий тому що я можу поділитися побачиним а вам це подобається.
Сообщение отредактировал Petrov - Пятница, 20.01.2012, 21:55
Дата: Воскресенье, 05.02.2012, 18:34 | Сообщение # 189
Генерал-полковник
Володимиру,з почесним званням "СВЕКОР"! А Дімка повинен відповісти на запитання: Коли fmc-ич стане дідом. Поздоровляю з створенням сім"ї, Дім, хай буде щасття жавжди поруч,взаємоповага,необхідність один в одному на все ваше життя.А батькові побільше онучат!А дід буде во