ГОЛОСОВАНИЕ - техника
|
|
|
|
|
Petrov | Дата: Вторник, 25.02.2014, 11:44 | Сообщение # 2 |
Генерал-полковник
Статус: Offline
| Пропоную для Катюші окрему нагороду. Модель дуже цікава і робота чудова. І це у 10 років!
Дуже довго чухав репу чия модель краща Лєонова чи Саєнко. Я проголусував би за ту і ту.бо дуже сподобалися! Але нажаль не можна... Проголосував за ...Саєнко. Е-е-ех!!!
|
|
| |
kluew | Дата: Вторник, 25.02.2014, 21:09 | Сообщение # 3 |
Моделист 2009 года (FMC)
| Эдуард Валерьевич , голос тебе , но это не значит , что другие работы слабее ! Респект всем участникам !
?-!
|
|
| |
EroDromo | Дата: Среда, 26.02.2014, 14:26 | Сообщение # 4 |
Генерал-полковник
| Проголосовал за Sd.Kfz.182 "Hetzer" UM, 1:72 (Антон Иванов)
|
|
| |
integra80 | Дата: Среда, 26.02.2014, 16:32 | Сообщение # 5 |
Полковник
| Екатерина, однозначно.
|
|
| |
major | Дата: Среда, 26.02.2014, 18:30 | Сообщение # 6 |
Генерал-полковник
| Добрый день! Все работы хороши! Выбирать тяжело, но нужно... Свой голос отдаю все-таки орудию с расчетом...
|
|
| |
BACS | Дата: Среда, 26.02.2014, 20:52 | Сообщение # 7 |
майор медицинской службы
| Важко вибирати - серед діорами, 35,25, 72-го . На жаль, я не встиг по об'ективним причинам. В хаммері не допрацьовані фари (можливо це не так, але із-за якості фото я не можу роздивитись більш детально), в хетці - міфологічний камо, дуже чиста ходова, не допрацьована ведуча "зірочка" - зубчики не відтінені чистим металом. Діорама - блиск фігурок не дуже радує. Над 34-кою задумався - важко докопатися. Танчик Катюши - радує (сам 2-й рік сиджу над бумажним Адміралом Ушаковим ), знаю ,скільки треба бумаги порізати. Тому голосую ,все таки за Валерія Леонова, а приз пропоную віддати Каті. Їй, як починаючому - потрібніший
Скажи нет перепилам! Строй красивые модели!
|
|
| |